DRIKKEVANN AV SJØVANN
Gamle Ringeriksvei 36B, enhet 209, N-1357 Bekkestua
Tlf +47 93 09 69 69 - post@dessalator.no
For priser, besøk vår webshop.
Klikk for større bilde.
Optima Landganger
Optima Landganger
Klikk på bildene for større.

Enkel, trygg, behagelig land- og ombordstigning!


Optima er en helt ny linje landganger, meget enkle i bruk og passende for alle båttyper. De er laget i ny FTP teknologi og nytt materiale, forsterket polyurethan som sikrer høy styrke og lang levetid.
Fordelene med Optima Landganger: Ergonomisk form, ultra-tynn design, lav vekt og meget godt designede og konstruerte vitale messingdeler (hengsler, festeanordninger, hjulfester).
Landgangene er konstruert for å kunne brukes med løftetau. Overflaten (anti-skli) er sertifisert for nautisk bruk, og gjør at man trygt og behagelig kan gå i land eller ombord, også barbent!
Leveres i 2 lengder: 220cm eller 260cm, bredde 35cm. Vekt: fra 12kg. For priser, se vår webshop.
GS Composite Karbon Landganger er et stort fremskritt innen nautisk tilbehør og design, og er verdens første landganger produsert med VARTM-systemet. Landgangenes ekstraordinære design, teknologiske nyvinning og praktiske verdi gjør at GS Composite Karbon Landganger hører hjemme på øverste hylle blant produsenter av nautisk utstyr. Det leveres et komplett spekter av modeller og stiler, med forskjellige muligheter for fester, skreddersydde farger og også med teak overflate. Mange typer tilbehør, f.eks rekkverk. I 2009 ble GS Composite tildelt den prestisjefylte DAME-award for design og funksjonalitet. (DAME: Design Award METS; dvs den store båtutstyr-utstillingen i Amsterdam)